Wild Stars

gokkast Wild StarsSpeel Wild Stars in fullscreen

Gokkast Wild Stars is een automaat met weinig fratsen. Een basisspel en een clubspel met 5 winlijnen, dat is het wel zo’n beetje. Het heeft wat weg van de Random Runner, maar dan met een wildsymbool in het clubspel.

Basisspel

Het basisspel kost 1 credit per spin en wordt gespeeld op de onderste rollen met 1 winlijn. Uitzondering hierop zijn de kroonsymbolen, die kriskras in beeld een mysterieprijs opleveren. Drie kroonsymbolen in zicht zijn goed voor een prijs tussen de 10 en 100 credits.

Gewonnen credits kunnen gegokt worden met de GAMBLE-knop of gespaard worden op de clubmeter met de START-knop. Om de gewonnen credits naar de creditmeter te verplaatsen, dient de TAKE-WIN-knop gebruikt te worden. Een kerssymbool op de eerste rol wordt automatisch naar 0 of 5 credits gegokt.

Er is een autoholdfunctie ingebouwd die gunstige posities van rollen automatisch vasthoudt voor een grotere winkans. De vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden met de RESET-knop. Rollen kunnen met de HOLD-knoppen ook handmatig vastgehouden worden.

Gokkast Wild Stars Clubspel

Wanneer er 4 of meer credits op de clubmeter gespaard zijn, wordt automatisch het clubspel gestart. Deze wordt gespeeld op de bovenste rollen met 5 winlijnen. De stersymbolen zijn hierbij ‘wild’, dat wil zeggen dat ze voor elk ander symbool tellen om een winnende combinatie te maken. Het clubspel kost per draai 5 credits, er wordt telkens 1 credit van de creditmeter en 4 van de clubmeter gebruikt.

Zodra de potten in de clubmeter het maximum van 800 credits hebben bereikt, zullen de credits automatisch naar de creditmeter verplaatst worden. Potten kunnen handmatig worden geleegd door de CHOOSE-POT-knop in combinatie met de TAKE-WIN-knop te gebruiken.

Met de CHOOSE-GAME-knop kan geschakeld worden tussen het basisspel en het clubspel.