Wild Wild West

gokkast Wild Wild West Speel gokkast Wild Wild West in fullscreen

Gokkast Wild Wild West is een vrij eenvoudige fruitautomaat met een basisspel en een clubspel. Vooral het basisspel is erg simpel met weinig fratsen. Er is niet eens een gokfunctie aanwezig, waardoor je alleen maar aan het sparen bent. Gelukkig is het clubspel wel leuk om te spelen met 3 verschillende inzetten en maximaal 15 winlijnen.

Basisspel

Het basisspel wordt op de onderste 3 rollen gespeeld voor 1 credit per spin en op 1 winlijn. Uitzondering hierop zijn de Sheriff badge-symbolen die kriskras in beeld goed zijn voor 20 credits.

Gunstige posities van rollen worden automatisch vastgehouden voor een grotere winkans. Verder kan elke rol handmatig vastgehouden worden via de HOLD-knoppen. Om ze weer vrij te geven kan de RESET-knop gebruikt worden.

Gewonnen credits kunnen op de clubmeter gespaard worden met de SAVE-knop, of aan de creditmeter toegevoegd worden met de COLLECT-knop.

Gokkast Wild Wild West Clubspel

Met de CHOOSE-BET-knop kan het clubspel bereikt worden. Deze knop bepaalt tevens de inzetkeuze van het clubspel. Het Clubspel wordt op de bovenste set rollen gespeeld. Er kan met inzet 5, 10 of 20 credits gespeeld worden. Bij alle inzetkeuzes kunnen dezelfde prijzen gewonnen worden, een hogere inzet heeft alleen meer winlijnen waarmee winnende combinaties gemaakt kunnen worden.

Bij inzet 5 wordt er op de eerste 3 rollen gespeeld met 5 winlijnen. Bij inzet 10 wordt ook de vierde rol actief, waardoor er met maar liefst 10 winlijnen gespeeld wordt. Bij de maximale inzet van 20 credits wordt de vijfde en laatste rol actief en kan er gespeeld worden met het maximale aantal van 15 winlijnen. Een enkele draai kan dan tot wel 600 credits opleveren, met bijvoorbeeld een heel scherm gevuld met peersymbolen.