Gokkast Wildtimer

gokkast WildtimerSpeel Wildtimer in fullscreen

We kunnen weer een klassieker aan onze gokkasten verzameling toevoegen. Gokkast WildTimer behoort tot de Timer-gokkastenreeks. Deze gokkasten hebben een herkenbare nagenoeg identieke basisspel en allemaal een uniek clubspel. Het unieke aan de WildTimer is het WILDTIMER-symbool in het clubspel, die voor elk symbool telt. Het WILDTIMER-symbool is actief bij inzet 20.

Basisspel van gokkast Wildtimer

Het basisspel wordt gespeeld op 1 winlijn en voor 1 credit per spin. De enige symbolen die kriskras een prijs geven zijn de STER-symbolen. Drie STER-symbolen in zicht geven een prijs van 20 credits.

Een enkele KERS-symbool op de eerste rol van de winlijn levert een prijs op die automatisch wordt gegokt naar 0 of 4 credits.

De autoholdfunctie houdt automatisch gunstige posities van rollen vast voor een grotere winkans op de volgende spin. Gebruik de HOLD-knoppen om handmatig rollen vast te houden. Met de RESET-knop kunnen vastgehouden rollen weer vrijgegeven worden.

Gewonnen credits kunnen aan de creditmeter toegevoegd worden met de COLLECT-knop of aan de clubmeter met de SAVE-knop.

Clubspel

Met de CHOOSE-GAME-knop kan geschakeld worden tussen het basisspel en het clubspel. Tevens wordt met deze knop de inzet in het clubspel bepaald. Het clubspel wordt op de bovenste set van 3 rollen gespeeld met 5 winlijnen. Het is mogelijk om het clubspel te spelen met een inzet van 5 credits of 20 credits. Bij beide inzetten hoort hetzelfde prijstabel.

Bij inzet 20 credits vervangt het WILDTIMER-symbool elk ander symbool. De kans op een winnende combinatie gaat hiermee dus aanzienlijk omhoog.

Credits boven de 200 op de spaarmeters in het clubspel gaan niet verloren, wel worden puntenaantallen van 200 of meer automatisch op de creditmeter bijgeteld.