VIER JIJ MET ZES VRIENDEN OUD & NIEUW MET HANS KLOK IN ‘VEGAS’? 

Win tickets voor Hans Klok in ‘Vegas’ Amsterdam oudjaarsavond 2021!

TOTO heeft een gave promotie waarbij jij, samen met zes vrienden, oudjaarsavond in Amsterdam ‘VEGAS’ kunt vieren. De show ‘VEGAS’ van Hans Klok draait op 31 december in The Harbour Club Theater.

Waar ga je heen?

VEGAS is een spectaculaire show met de bekende illusionist Hans Klok als boegbeeld. Naast zijn optreden kun je genieten van een uitgebreide shared dining met bijbehorende wijnen en cocktails en geweldige muziek- en dansacts. Maak je borst maar nat voor een avond om nooit te vergeten!

Wat kun je winnen?

Naast de prijs van maar liefst zeven(!) tickets voor de show van 31 december hebben ze nog vier andere prijzen. TOTO verloot ook nog zeven tickets voor diezelfde fantastische show op 21 november4 december10 december en 16 december.

Hoe maak je kans?

  • Voor elke €50 die je in totaal in de periode 26 oktober tot en met 7 november inzet bij TOTO maak je één keer kans op zeven tickets voor oudejaarsavond of voor zeven tickets voor één van de andere vier avonden. Dit kan oplopen tot maximaal vijftig keer kans!
  • Je kunt inzetten bij TOTO Sport en bij TOTO Casino. Zet je in bij TOTO Sport let er dan op dat je inzet op wedopties met een minimale quotering van 1.50.
  • En heel belangrijk: vergeet je niet aan te melden voor deze actie. Dat kun je doen via ‘Mijn Bonus’ onder ‘Account’.
  • De winnaars krijgen uiterlijk dinsdag 16 november bericht.

IK DOE MEE

LET OP: Alleen spelers van 24 jaar of ouder komen in aanmerking